Forum na temat inwestycji w bankach
Nie jesteś zalogowany.
#1 2009-09-05 11:30:05
Jestem sekretarzem generalnym partii a więc jednym zZamieść w swoim projekcie finansowym dokładne wyjaśnienia negatywnych informacji Offline #2 2010-01-07 03:18:27
Re: Jestem sekretarzem generalnym partii a więc jednym zCo jakiś czas powraca pomysł utworzenia narodowej instytucji finansowej poprzez połączenie PKO BP i PZU Offline #3 2010-03-02 19:18:12
Re: Jestem sekretarzem generalnym partii a więc jednym zOkres ten liczy się jednak od pierwszego dnia rozliczeniowego Offline #4 2010-03-26 22:04:30
Re: Jestem sekretarzem generalnym partii a więc jednym zKarty elektroniczne, ze względu na sposób przesyłania danych dzielą się na dwa rodzaje: karty stykowe - posiadają prostą konstrukcję łącza, składającą się z zespołu metalicznych, pokrytych złotem styków; poprzez styki odbywa się komunikacja oraz zasilanie całego układu elektronicznego na karcie; olbrzymia większość stosowanych obecnie kart ma tego rodzaju konstrukcję; karty bezstykowe - stosowane wówczas, gdy jest potrzeba wykonania bardzo szybkiej operacji np Offline #5 2011-02-22 18:22:04
Re: Jestem sekretarzem generalnym partii a więc jednym zStruktura w portfelu Produkty strukturyzowane wypromowała aktualna sytuacja na światowych rynkach finansowych Offline #6 2011-10-19 03:57:45
Re: Jestem sekretarzem generalnym partii a więc jednym zW praktyce polegało to na tym że hodowcy i eksporterzy roślin wykorzystywali możliwość by zabezpieczyć się przed stratą załadunku z cennymi cebulkami tulipanoacutew w wyniku katastrofy morskiej i po to by z goacutery ustalić cenę sprzedaży jednej cebulki Offline |
|